user_mobilelogo

tapas2

Tapas zijn van origine Spaanse eenvoudige hapjes. Ze werden bij het drinken geserveerd om eetlust op te wekken.

Tegenwoordig is tapas erg populair en worden ze niet alleen meer in Spanje gegeten maar ook hier in Limburg.  Tapas worden ook wel zeer trendy "bites" genoemd.

Onder de deskundige begeleiding van de chef maken we een arrangement aan tapas: zowel warme als koude tapas. Ook een variatie aan tapas van vis, vlees, en groenten passeren de revue.

 

 

Spaanse hapjes

Aioli, spaanse knoflooksaus
Albondigas, gekruide gehaktballetjes in tomatensaus
Calamares, inktvisringen
Gemarineerde ansjovis
Gemarineerde olijven
Patatas bravas, aardappeltjes in pikante tomatensaus
Pinchos,  kleine broodjes
Tortilla de patatas, aardapptortilla/ -omelet

Tijdens de workshop tapas schenken we een goed glas wijn of sangria. Hiermee maken we het Spaans feestje compleet.

 

De duur van de workshop tapas is afhankelijk van het gewenste aantal en soorten tapas dat er gemaakt worden.
Volg deze workshop tapas van chefkok Patrick en neem contact op met Dasousa Food & More.

 

DRANK- OF WIJNARRANGEMENT

Wist u dat wij ook een aansluitend drank of wijnarrangement kunnen verzorgen?
In samenwerking met een gerenommeerd sommelier kunnen wij u een passend voorstel maken.