user_mobilelogo

hightea4

Een klassieker, in een nieuw jasje!


Met chefkok Patrick ga je 2,5 uur aan de slag met het maken van allerlei zoetigheden en hartige hapjes voor jouw high-tea/ brunch in Limburg. Daarna lekker aan tafel met een keur aan theesoorten, voor de liefhebbers schenken we ook prosecco. Dit wordt Genieten met een hoofdletter G!

 

 

Menu High Tea

  • mini sandwiches
  • brownies
  • wraps
  • soesjes
  • hartig & zoet
  • quiche lorraine
  • mini luxe broodjes
  • een kopje soep
  • fleuron met ragout vis/ vlees
  • Limburgs torentje met appel & bloedworst
  • ratatouille van vers fruit, met schuim van limoncello.

 

De workshop high-tea/ brunch duurt in deze samenstelling ongeveer 2,5 uur.

Volg deze masterclass high-tea/ brunch van chefkok Patrick en neem contact op met Dasousa Food & More.

 

 

 

DRANK- OF WIJNARRANGEMENT

Wist u dat wij ook een aansluitend drank of wijnarrangement kunnen verzorgen?
In samenwerking met een gerenommeerd sommelier kunnen wij u een passend voorstel maken.