user_mobilelogo

orientaals

De geuren van komijn, limoen, gember, kerrie en ketjap kunnen alleen maar afkomstig zijn uit de oriëntaalse keuken. En de smaak van kokos en citroengras zijn ook typerend voor heerlijk indisch eten. Ga ook zelf aan de slag en volg de workshop oriëntaals!

Chefkok Patrick, een Limburger pur sang, heeft een speciaal plekje in zijn hart voor het Indisch koken. Hij weet hoe je nasi en sate op de authentieke wijze bereidt. Kook samen verassende Indische en oriëntaalse gerechten die je ook thuis makkelijk kunt bereiden.


Oriëntaalse/ Indische gerechten

  • Nasi koening
  • Mihoen goreng
  • Saté babi/ ajam van de houtskool grill
  • Gado gado
  • Ajam pangang
  • Sambal telor
  • Atjar tjampoer
  • Rissoles
  • Indische pasteitjes

 

Wijnen

Het is mogeijk om bijpassende wijnen te serveren tijdens de masterclass mediterraans. Een wijnproeverij met een gerenommeerd sommelier kunnen wij ook regelen.

 

De workshop oriëntaals duurt afhankelijk van de samenstelling 2,5 tot 5 uur.
Volg deze smaakvolle workshop van chefkok Patrick en neem contact op met Dasousa Food & More.

DRANK- OF WIJNARRANGEMENT

Wist u dat wij ook een aansluitend drank of wijnarrangement kunnen verzorgen?
In samenwerking met een gerenommeerd sommelier kunnen wij u een passend voorstel maken.