user_mobilelogo

poisson fruits de mer

De zilte geur van de zee, schuimende golven. In Limburg hebben we geen zee, maar koken en lekker eten hoort wel bij het bourgondische leven. Dus leer een mooi opgemaakt vispalet met fruits de mer te maken..  Vrienden en familie zullen het waarderen!

 

Met dagverse vis en schaal- en schelpdieren ga je aan de slag tijdens deze masterclass vis en fruits de mer. Jij maakt samen met chefkok Patrick een visplateau op. De visschotel met zeevruchten ziet niet alleen mooi uit maar smaakt ook heerlijk. Dus als de bereiding erop zit, kun je lekker gaan eten. Genieten met een glaasje prosecco of een mooie witte wijn.

 

 

Vis en fruits de mer

  • vis kunt fileren, schoonmaken en bereiden
  • oesters openen
  • kreeft grillen en/of koken
  • schelpdieren leert bereiden

 

Wijnen

Het is mogeijk om bijpassende wijnen te serveren tijdens de masterclass vis en fruits de mer of zelfs een wijnproeverij met een gerenommeerd sommelier kunnen wij regelen.

 

De workshop vis en fruits de mer duurt ongeveer 3 uur. Volg deze workshop vis/ fruits de mer van chefkok Patrick en neem contact op met Dasousa Food & More.

DRANK- OF WIJNARRANGEMENT

Wist u dat wij ook een aansluitend drank of wijnarrangement kunnen verzorgen?
In samenwerking met een gerenommeerd sommelier kunnen wij u een passend voorstel maken.