snijtechniek

Wat kunnen chefkoks dat toch snel en zorgvuldig… Het snijden van groenten gaat in een razend tempo en alle stukjes zijn nog even groot ook!
Wil jij dat ook kunnen? Schrijf je dan in voor dé workshop warenkennis en snijtechnieken in Limburg. Chefkok Patrick is zelfs in Koffietijd te gast geweest om zijn kennis te delen. En deelt dit ook graag met jou!

 

 

Wist jij dat je champignons niet te dicht bij prei, ui of knoflook moet bewaren? Champignons nemen namelijk makkelijk de geur over. Dit en andere weetjes leer jij in deze masterclass warenkennis en snijtechnieken. Ook leert hij je in deze workshop de basistechnieken van het snijden. Ben je hier al bedreven in? Dan wordt het niveau van de kookworkshop aangepast.

 

Warenkennis en snijtechnieken

- basis snijtechnieken
- warenkennis, productinformatie van vlees, vis en groente
- bezoek aan groothandel om kennis te vergroten van producten
- invulling workshop naar wens in te vullen

De duur van de workshop warenkennis en snijtechnieken is afhankelijk van de afgeproken samenstelling.


Volg deze masterclass warenkennis en snijtechnieken van chefkok Patrick en neem contact op met Dasousa Food & More.