WORKSHOP HIGH TEA/ BRUNCH
 Een klassieker, in een nieuw jasje!
Een klassieker, in een nieuw jasje!
Met chefkok Patrick ga je 2,5 uur aan de slag met het maken van allerlei zoetigheden en hartige hapjes voor jouw high-tea/ brunch in Limburg. Daarna lekker aan tafel met een keur aan theesoorten, voor de liefhebbers schenken we ook prosecco. Dit wordt Genieten met een hoofdletter G!
Menu High Tea
- mini sandwiches
- brownies
- wraps
- soesjes
- hartig & zoet
- quiche lorraine
- mini luxe broodjes
- een kopje soep
- fleuron met ragout vis/ vlees
- Limburgs torentje met appel & bloedworst
- ratatouille van vers fruit, met schuim van limoncello.
De workshop high-tea/ brunch duurt in deze samenstelling ongeveer 2,5 uur.
Volg deze masterclass high-tea/ brunch van chefkok Patrick en neem contact op met Dasousa Food & More.
 
                                    
             
													                     
													                     
													                     
													                     
													                     
													                     DRANK- OF WIJNARRANGEMENT
DRANK- OF WIJNARRANGEMENT